Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Διατήρησε τον πρώτο ενθουσιασμό στη σχέση σου...Μπορείς!

Διατήρησε τον πρώτο ενθουσιασμό στη σχέση σου...Μπορείς!

Επιστροφή στα φιλιά

Εάν θέλεις να αναβιώσεις εκείνες τις στιγμές του έρωτά σας,  φίλησέ τον όπως τότε. Με το πάθος, τον ενθουσιασμό, τον ερωτισμό του πρώτου καιρού που δημιουργούσαν μια ατμόσφαιρα άκρως ερεθιστική. Ξέχασες μάλλον πόσο ωραία ήταν, ώρα να το ξαναθυμηθείς.

Βάλε τέλος στο σεξ της ρουτίνας.

«Το σeξ της ρουτίνας» είναι  το  σεξ που το ζευγάρι κάνει μετά από καιρό μόνο και μόνο για να συντηρήσει την εικόνα μιας ενεργής σeξουαλικής ζωής. Είναι μια προδιαγεγραμμένη πορεία κατά την οποία τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα ξέρουν πώς ακριβώς θα ξεκινήσει και πώς θα τελειώσει το ερωτικό παιχνίδι. Αφού το βλέπεις αυτό το ‘’κάτι’’ είναι που σου λείπει.

Δώσε έμφαση στα προκαταρκτικά.

Στην αρχή τον άγγιζες συνέχεια, είχες την δίψα να μάθεις το κορμί του, να ανακαλύψεις όσα τον ερεθίζουν. Σταδιακά όμως ο χρόνος των προκαταρκτικών συρρικνώθηκε και οι επαφές σας γίνονται πιο βιαστικά, με έμφαση στην διείσδυση. Η ουσία της άσκησης είναι η εκ νέου εξερεύνηση των σωμάτων των συντρόφων - όπως ακριβώς έκαναν όταν βρίσκονταν στην αρχή της σχέσης τους.

Μοιράσου τις φαντασιώσεις σου και άκουσε τις δικές του.

Μίλησέ του για όσα φαντάζεσαι να σου κάνει κι άσ' τον να εκφράσει τα δικά του σενάρια. Μόνο έτσι θα ταξιδέψετε μαζί σε όσα μπορείτε να μοιραστείτε σεξουαλικά μέσα από νέες εικόνες που θα σας ανανεώσουν.

Κάθε μέρα τα ίδια;

Το στοιχείο της έκπληξης είναι αυτό που μπορεί να δώσει κίνητρο στο ζευγάρι, «κάτι να περιμένουν μέσα στην ημέρα τους», και φυσικά να μετατρέψει μια ανιαρή καθημερινότητα σε μια ευχάριστη αναμονή της επόμενης έκπληξης. Ένα δείπνο μαγειρεμένο από εσένα, μια μονοήμερη απόδραση μπορούν να αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα ανατρέψουν την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Άφησε στην άκρη την γκρίνια.

Ξέρω τι θα πείτε ,όλες οι γυναίκες έχουν στην φύση τους την γκρίνια τι να κάνουμε. Εάν επιδιώκεις να αισθανθεί για εσένα όπως στην αρχή, τότε μάθε να επικοινωνείς μαζί του όπως τότε, λίγο πιο γλυκά και χαριτωμένα.

Θυμήσου πώς τον έβλεπες στην αρχή της σχέσης σας.

Θυμήσου λίγο πώς τον έβλεπες στην αρχή και πώς τον έκανες να αισθάνεται. Και ρώτησε επίσης  τον εαυτό σου το εξής: πως περιμένεις εκείνος να δει σε εσένα όσα έβλεπε στην αρχή, όταν εσύ βλέπεις μόνο τα αρνητικά του σημεία και όσα χρειάζεται να βελτιώσει;





Πηγή: med24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου