Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Τα 10 γυναικεία λάθη στο σeξ!

Τα 10 γυναικεία λάθη στο σeξ!

Είναι κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή που δεν σε παίρνει να κάνεις λάθος, πώς να το κάνουμε; Ένα από τα πιο σημαντικά είναι και το σeξ. Ε ναι κυρίες μου! Γι’ αυτό και εμείς εδώ αφού πρώτα πάθαμε και μάθαμε, μοιραζόμαστε μαζί σας τις συμβουλές μας. Ανοίξτε καλά τα μάτια και δώστε προσοχή.

1.Να αφήνεις το δάσος του Αμαζονίου στο μπικίνι

Μπορεί κάποια στιγμή ο "θάμνος" να είχε επιστρέψει στη μόδα, αλλά άλλο να έχεις αφήσει μία διακριτική γραμμή  εκεί κάτω και άλλο να κοντεύει να γίνει θάμνος που θέλει να επεκταθεί παραπάνω. Σeξ θέλει να κάνει ο σύντροφός σου μαζί σου, όχι να παίξει το κυνήγι του θησαυρού.

 2.Να κάνεις σeξ στο σκοτάδι

 Εσύ μπορεί να θέλεις  να κρύψεις τυχόν ατέλειες του σώματός σου, αλλά εκείνος (όπως και όλοι οι άντρες) είναι οπτικός τύπος.Ok,δεν σου λέμε να ανάψεις όλα τα φώτα του σπιτιού σου, αλλά ένα-δύο κεριά μπορείς να τα αφήσεις έτσι ρομαντικά.

3.Να αφήνεις την προστασία πάνω του

Ποτέ δεν λέμε "έλα μωρέ θα έχει εκείνος προφυλακτικό" ,είναι σαν να ζητάς σε πιγκουίνο να θυμηθεί να φορέσει τις γαλότσες για το χιόνι. Τι; Δεν φοράει ο πιγκουίνος γαλότσες;Αποκλείεται.

4.Να πιστεύεις ότι το σeξ συνδέεται με την αγάπη

Το ότι το σeξ μαζί του σε κάνει να βλέπεις πυροτεχνήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ο πρίγκηπας πάνω στο λευκό άλογο. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι απλά ένας  υπερταλαντούχος καβαλάρης.

5.Να μην ξυρίζεις τα πόδια σου

Ουδέν σχόλιο!

6.Να ξαπλώνεις και να περιμένεις να κάνει ο άλλος τη δουλειά

Το να πιάνεις πρώτη θέση στο κρεβάτι παριστάνοντας την φώκια με βαρυστομαχιά που την έχει ξεβράσει το κύμα δεν είναι καθόλου σέξι. Ακόμα και αν μοιάζεις με τη Adriana Lima.

7.Να νομίζεις ότι αυτά που διαβάζεις περί σeξ είναι αλάνθαστα

Στη δική μας περίπτωση, πίστευε ή μη, ερεύνα!

8.Να περιμένεις να αρχίσει τα γούτσου γούτσου

Δυστυχώς πρέπει να καταλάβουμε ότι οι άντρες δεν είναι για πολλά πολλά μετά το σeξ.Η γωνίτσα του τον περιμένει για να κατεβάσει τα ρολά του.

9.Να τον κάνεις να αισθάνεται υπεύθυνος για τους οργασμούς σου

Δεν χρειάζεται να του δίνεις οδηγίες τύπου "λίγο πιο αριστέρα, όχι έτσι, πάρ' το λίγο ακόμα δεξιά, ώπα καλά είσαι".Μόνο  σωστά σημάδια για να νιώσει άνετα.

10.Να περιμένεις να έχει πάντα σηκωμένη "σημαία"

 Ναι, κρίμα. Αλλά δεν είναι. Θέλουν το χρόνο τους, ώστε να πάρουν και πάλι μπροστά. Δείξει λίγη υπομονή.



Πηγή: www.med24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου