Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

4 σούπερ σέξι μακιγιάζ του ρεβεγιόν

4 σούπερ σέξι μακιγιάζ του ρεβεγιόν

Οι γιορτές έφτασαν και εσύ δεν ξέρεις πώς θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις με το μακιγιάζ σου! Λοιπόν σου


Λοιπόν σου έχουμε πολύ καλά νέα: φέτος στις γιορτές κλέβεις τις εντυπώσεις με το μακιγιάζ σου. Ανάμεσα σε vamp, γκλίτερ, μεταλλικές σκιές και natural λουκ διάλεξε εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα και λάμψε!
Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι η βάση: το παν για τέλειο λουκ είναι να έχεις πρώτα καλύψει όλες σου τις ατέλειες όπως μαύρους κύκλους, κοκκινίλες και σημάδια με το μέικ-απ και το κονσίλερ σου αλλά και να σταθεροποιήσεις με την πούδρα σου για να έχεις την τέλεια βάση και να δημιουργήσεις επάνω της το πιο σέξι μακιγιάζ του ρεβεγιόν.
Η Λέιτον Μίστερ είναι μέταλλο και της πηγαίνει πολύ!
Η Λέιτον Μίστερ είναι μέταλλο και της πηγαίνει πολύ!
Vamp μαγεία: σκούρα vamp χείλη, λευκή επιδερμίδα και έντονα γατίσια μάτια! Θέλεις να τραβήξεις το βλέμμα φέτος στο ρεβεγιόν και να εντυπωσιάσεις με μυστήριο; Τότε το λουκ αυτό σου ταιριάζει τέλεια! Αφού εξασφαλίσεις τέλεια λευκή επιδερμίδα, πάρε το άι-λάινερ σου και δημιούργησε dark λουκ στα μάτια σου είτε με smoky eye ή απλά με γραμμή κάτω από το βλέφαρο και συνδύασε το με έντονα χειλάκια στις αποχρώσεις του κόκκινο της Βουργουνδίας ή ακόμη και μοβ!
Γκλίτερ αγάπη μου: τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να λανσάρεις με επιτυχία το γκλίτερ σε όλες τους τις εκδοχές: στα μάτια , στα χείλη ακόμη και στα μάγουλα αφού είναι γιορτές και δεν πρόκειται κάνεις αν σε παρεξηγήσει ή να πει ότι το μακιγιάζ είναι too much, αφού τις γιορτές επιβάλλεται να είναι όσο γιορτινό το θέλεις! Σε ασημί –ειδικά αν είσαι ξανθιά ή μελαχρινή σε «ψυχρές» αποχρώσεις- ή χρυσό – αν είσαι καστανή, κοκκινομάλλα σε χάλκινους τόνους αλλά και ξανθιά-μελί οπτασία-το γκλίτερ θα σε μαγέψει! Αν επιλέξεις να απλώσεις μια σκούρα σκιά με γκλίτερ στα μάτια μπορείς να χείλη να τα κρατήσεις σε πιο φυσικούς τόνους με natural αποχρώσεις πολύ κοντά στην φυσική απόχρωση των χειλιών στην ματ εκδοχή τους για να μην το παρακάνεις με το γκλίτερ. Ενώ αντίστοιχα να τα μάτια είναι σε ματ σκιά μπορείς να εντυπωσιάσεις με κραγιόν με γκλίτερ!
Λαμπερές γκλίτερ σκιές σαν βασική σκιά ή σαν πρόσθετη πινελιά, κραγιόν με γκλίτερ μέσα που κάνουν τα χειλάκια σου πιο λαμπερά από ποτέ αλλά και ρουζ για πινελιές γκλίτερ και στα μάγουλα σου χαρίζουν τη λάμψη που αξίζεις αυτές τις μέρες!
Vamp χείλη για την Σιένα Μίλερ που κάτι ξέρει, ειδικά τις γιορτές!
Vamp χείλη για την Σιένα Μίλερ που κάτι ξέρει, ειδικά τις γιορτές!
Είσαι και πολύ μέταλλο: οι μεταλλικές σκιές φέτος είναι must ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες που μπορείς να τις λανσάρεις τις μεταλλιζέ σκιές ακόμη και το πρωί στην πιο ματ εκδοχή τους! Για το πρωί στα μαγαζιά το ανοιχτό μπεζ ή το απλό ροζ είναι ιδανικά χρώματα ενώ οι συγκεκριμένες σκιές κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται πιο φωτεινά και λαμπερά. Στην περίπτωση του βραδινού μακιγιάζ το γκρι, το σκούρο καφέ και οι αποχρώσεις χρυσού και ασημί είναι ιδανικές για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!
SOS: διαχρονικό τιπ μακιγιάζ για τη μέρα του ρεβεγιόν είναι το φλογερό κόκκινο κραγιόν σου που πρέπει να έχει μόνιμα μια θέση στο νεσεσέρ του μακιγιάζ σου!
Φυσικά, φυσικά: θέλεις να εντυπωσιάσεις με την φυσική σου ομορφιά και τις γιορτές; Κανένα πρόβλημα! Αφού φροντίσεις να καλύψεις όλες τις ατέλειες με το μέικ-απ σου, φώτισε τα σημεία κάτω από το μάτια για έξτρα λάμψη και άπλωσε προσεκτικά το ρουζ σου σε ροζ απόχρωση στα μάγουλα σου! Άπλωσε στα βλέφαρα σου απαλή σκιά σε γήινους τόνους και αν θέλεις να δώσεις διακριτικό γιορτινό ύφος στο λουκ, άπλωσε μια στρώση κόκκινο κραγιόν έτσι για να δώσεις γιορτινό ύφος στο ρεβεγιόν!




Από την Ελένη Αναστασάκη
Πηγή: http://www.womenonly.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου